Tampereen Puuseppien Ay

Puuliiton valtuustoaloite

Tervehdys

Tampereen puusepät on päättänyt syyskokouksessaan 11.11.2016 lähettää Länsi-Suomen alueen ammattiosastoille tiedoksi, tekemämme valtuustoesityksen ja -aloitteen. Tavoitteenamme on parantaa ammattiosastojen yhteistyötä tiedonvälityksessä ja saada aikaan vakavaa keskustelua, siitä mitä keskustoimistolla tehdään jäsenten edunvalvonnan ja hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Marraskuisen valtuuston on otettava vahva kanta siitä, että jäsenet eivät salli moraalitonta ja vastuutonta jäsenvarojen siirtelyä "pikavippien" ja "sijoituslainojen" muodossa. Puuliitossa on säännöt, joita pitäisi noudattaa. Onko sääntöjen vastainen toiminta jäsenten etujen mukaista?

Olemme ammattiosastona huolissaan Puuliiton johdon osoittamasta leväperäisestä toiminnasta. Tälläistä toimintaa, emme voi osastona hyväksyä. Jos tämän tasoiseen toimintaan ei puututa niin minkälaiseen toimintaan voidaan tulevaisuudessa puuttua. Puuliitossa pitää olla työelämän pelisäännöt, aivan samanlailla kuin on jäsenten työpaikoillakin.

Tampereen puuseppien kanta on varmasti tullut kaikille selväksi. Liiton ylimmän johdon kanta on myös selvillä. Kannat ovat täysiä vastakohtia toisilleen. Kantojen välistä mallia ei voi olla. Kysymys kuuluukin: Kumpi kanta sinun mielestä on oikea?

Pahinta ei ole asiassa vallitseva hiljaisuus, pahinta on se, että hyvät ihmiset eivät tee mitään.

Pyydämme, että keskustelette asiasta omassa kokouksessanne ja evästätte omia valtuuston jäseniänne aloitteemme taakse.

Ohessa Valtuustoaloite Puuliitolle.

Tampereen puusepät

Teollisuusliitto

Viiri